תאונת דרכים

תאונות דרכים יכולות לשנות את החיים שלנו בהרף עין – אבידה, פציעה או טראומה, כולן אירועים מטלטלים שמצריכים טיפול ממוקד ויעיל.

לאחר תאונה, לא תמיד נחשוב על הפן הכלכלי, אך אילו הפסד ימי עבודה, הוצאות רפואיות בגין טיפולים ועוד, מסתכמים בהוצאות שמקשות עלינו מעבר לנטל שנגרם לנו בעקבות התאונה, גם אם היא הסתיימה בנזק מועט. החזרה לחיי שגרה לאחר תאונה היא קשה ועל אחת כמה וכמה, המצב מחמיר אף יותר אם מעורבים נזקי גוף.

נזקי גוף הם כל נזק פיזי שנגרם בעקבות התאונה, בין אם מדובר בפציעה, נכות או אפילו מוות. בגין נזקי גוף, היקף הפיצויים גם כן גדל וכך גם הניסיון של הגורמים הנתבעים להוריד או לבטל אותו. גם אם התביעה נדחתה – חשוב מאוד לא לוותר! עורך דין הבקיא בתחום יכול להוביל אתכם ממצב של תביעה דחויה או פיצוי נמוך למצב בו תוכלו לכסות את כל ההוצאות ולקבל פיצוי גם על עוגמת הנפש.

בדיוק במצבים כאלו, סיוע של עורך דין מיומן אשר בקיא בהגשת תביעות ביטוח יכול לשפר את מצבכם ההתחלתי עשרות מונים. פניה אל עורך דין מוקדם ככל האפשר מבטיחה טיפול מהיר ומהימן בבקשתכם, איסוף עדויות ומסמכים רלוונטיים והפניה אל בדיקות שיכולות לסייע להבטחת קבלת התשלומים. גם במקרה של דחיה או קבלת פשרה על סכום נמוך מהצפוי, עורך הדין ממשיך להילחם עבורכם על מנת שתזכו למימוש מלא של זכויותיכם ומקסימום פיצוי.

משרד עורכי הדין דניאל רייכמן נוסד על ידי עורך דין דניאל רייכמן בשנת 2016 ומאז, סייע ללקוחות רבים לקבל פיצוי הוגן בגין תאונות דרכים שעברו. המשרד מטפל במקצועיות ונחישות בתביעות תאונות דרכים, נזקי גוף מכל סיבה, בתביעות לביטוח לאומי וחברות הביטוח השונות ועוד, תוך מתן פתרונות יצירתיים וגישה אישית לכל תיק ותיק. כל לקוח זוכה ליחס אישי ולליווי מקיף ומקצועי לכל אורך התהליך, שמתבטא בין היתר בזמינות גבוהה, מענה על שאלות, מתן הסברים מפורטים ומציאת כל הדרכים האפשריות לא רק לזכייה בתביעה, אלא גם לקבלת הסיוע המירבי.

נפגעתם בתאונת דרכים? תנו לנו לטפל בזה בשבילכם. פנו אלינו כדי להשאיר את התיק שלכם בידיים טובות.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

עוד בנושא

עורך דין תאונות תלמידים
עורך דין תאונות תלמידים

עורך דין תאונות תלמידים מטפל במקרים של פגיעות בתלמידים במסגרות חינוכיות שונות ומחוצה להן. תאונות כאלו עלולות לקרות בתוך מרחבי המוסדות או בפעילויות חיצוניות מטעמו. הביטוח הינו מקיף וגורף ויש להכירו. בעת פגיעות חמורות ניתן לתבוע את המוסדות עצמם ואת חברות הביטוח המבטחות אותם. עו"ד דניאל רייכמן עוסק בתחום וניתן לקבל ממנו מידע חשוב. צרו קשר עוד היום 03-9134919 עורך דין תאונות תלמידים פועל בנחישות רבה עורך דין תאונות תלמידים לומד כל מקרה לגופו ומפתח אסטרטגיית טיפול מתאימה. הייצוג שלו חשוב, במיוחד, כאשר קורית תאונה חמורה אשר גורמת לפגיעות רציניות, וחלילה, נכות או מוות. צריך להכיר את חוק תאונות אישיות לתלמידים אשר על פיו חברות הביטוח מבטחות. החוק חל על התלמיד בכל ימות השנה ובכל מקום בו הוא נמצא, בין אם יש קשר לפעילות המוסד החינוכי שהתלמיד לומד בו ובין אם לאו. ניתן להגיש תביעה עד גיל  21 והיא תתקבל ותידון בהתאם. התאונות הנפוצות הן חבלות ופגיעות בעת החלקה, נפילה, שימוש באופניים, סקטים וקורקינטים חשמליים, פגיעות מזכוכיות ו/או מכשיר חד אחר ועוד. קיימות גם פגיעות מיניות, אונס, ביצוע מעשים מגונים, תקיפות ואחרות. כל מקרה יטופל בהתאם לסיבות. עורך הדין ינחה את הורי התלמיד על דרכי ההתנהלות שלהם מול הגורמים הפוגעים. כמובן, שיש חשיבות לתיעוד האירוע כולל צילום הזירה, לגביית עדויות אפשרית מנוכחים ועדים לה ועוד. במקרים בהם קיימות חקירות משטרתיות ואחרות ניתן להיעזר בממצאיהן לצורך הגשת תביעה. לפרטים נוספים חייגו 03-9134919 מו"מ ישיר או תביעה בעת מחלוקות עדיף תמיד לנהל משא ומתן ישיר מול הגורם האחראי או המבטח. הוא זול יותר, יעיל, חוסך זמן וניתן להגיע להסכמות המקובלות על שני הצדדים. בהיעדר הסכמות ניתן להגיש תביעה לבית משפט לקבלת סעד ממנו ולטובת פסיקה השומרת על זכויות הלקוח. עורך דין תאונות תלמידים – משרד בעל שם עו"ד דניאל רייכמן עוסק בתחום ומומלץ לקבל ממנו שירות מקצועי עם יחס אישי. הוא כולל ייעוץ, ליווי יעיל, מחירים נוחים ועוד. הוא בעל ידע רב וניסיון מצטבר המגיעים, בין היתר, ממתן שירותים איכותיים ללקוחות רבים לאורך זמן. הוא ישמח לשרת אחרים. 03-9134919

קרא עוד >>
נכות כללית

תביעה לנכות כללית יכול להגיש כל אדם מגיל 18 ועד גיל פרישה שעקב ליקוי גופני, שכלי או נפשי הנובע ממחלה, מתאונה או ממום מלידה.

קרא עוד >>
ביקרה את הוריה החולים ברוסיה, ביטוח לאומי: כבר לא תושבת ישראל

לפני שלוש שנים קיבלה אזרחית ישראלית הודעה שלפיה בעקבות נסיעותיה הממושכות לרוסיה היא לא נחשבת כתושבת ישראל ובהמשך אף נדרשה להחזיר את קצבת הזקנה שקיבלה. לאחרונה היא ניצחה בתביעה נגד ביטוח לאומי. התובעת עלתה ארצה מרוסיה לפני כ-20 שנה יחד עם משפחתה, קבעה את מגוריה בבת-ים וקיבלה אזרחות ישראלית. למרבה הפלא, בדצמבר 2013 קיבלה התובעת מכתב מביטוח לאומי לפיו הפסיקה להיות תושבת ישראל כבר מ-2007 משום שהיא שוהה רוב הזמן ברוסיה, והחל מתקופה זו נגרע שמה מרשימת המבוטחים. מספר ימים לאחר קבלת המכתב הגיבה התובעת במכתב חוזר שם ציינה בין היתר, כי נאלצה לשהות יחד עם בעלה ברוסיה לצורך טיפול בהוריה הקשישים, אך המכתב לא קיבל התייחסות מצד המוסד. כחצי שנה לאחר מכן קיבלה התובעת מכתב נוסף בדרישה להחזר חוב בסך 34,750 שקלים בגין קצבת זקנה ששולמה לה למרות שלא הייתה זכאית לה (משאינה תושבת ישראל). התובעת נאלצה לבקש פעמיים שיבטלו לה את החוב ולבסוף אושר למחוק חצי ממנו. ב-2014 היא הגישה את התביעה נגד ביטוח לאומי לבית הדין האזורי לעבודה בתל לאביב. בתביעה טענה התובעת כי נפלה טעות בהחלטה לשלול את תושבותה, ולפיכך שלילת קצבת הזקנה נעשתה שלא כדין. היא חזרה על הטענה כי נסעה לרוסיה כדי לסייע לאמה הקשישה והחולה, המתגוררת בגפה וזקוקה לסיוע יומיומי. לטענת התובעת, במשך כל התקופה הרלוונטית שמרה על זיקה חזקה לישראל, ובין היתר המשיכה להחזיק בדירה בבת-ים וחשבון בנק בארץ. היא טענה כי במשך שהותה ברוסיה לא ניהלה חשבון בנק, לא עבדה שם, וכלל לא התקיימו סממנים המעידים על העתקת מרכז חייה לחו"ל. ביטוח לאומי טען מנגד כי התובעת שהתה ברוסיה במהלך התקופה שמאז יוני 2007 ועד דצמבר 2013, באופן ש 58% מהזמן שהתה מחוץ לישראל. שהותה הממושכת של התובעת ברוסיה ניתקה לטענתו את זיקתה לארץ והתובעת לא הוכיחה כי מרכז חייה נמצא כאן. מגמה של גמישות השופטת אופירה דגן-טוכמכר קבעה כי מאחר שהתובעת הייתה בעלת תעודת זהות ישראלית והייתה תושבת ישראל לפני התקופה הרלוונטית,  הנטל להוכיח שאיבדה את תושבותה מוטל על ביטוח לאומי, אך המוסד לא עמד בו. השופטת הסבירה שהחוק אינו מגדיר את המונח "תושב" ולכן פרשנותו לצורך קבלת זכויות תקבע ממכלול הנסיבות וממבחן "מרכז החיים", שבוחן היכן נמצא מרכז חייו של המבוטח ולאן הוא משתייך פיזית ונפשית (מבחן מירב הזיקות). "לא די בהשוואה בין מספר החודשים בהם שוהה פלוני בחוץ לארץ ובין מספר החודשים בהם שוהה פלוני בארץ כדי לקבוע את מבחן התושבות" כתבה השופטת והוסיפה "במסגרת המגמה שבדין להגמשת פרשנות המונח תושב ישראל, הכיר בית הדין הארצי לעבודה בשהייה ממושכת של תושבי ישראל בחו"ל לצורכי עבודה או לימודים, באופן שאין בו כדי לשלול את מעמדם כתושבי ישראל". השופטת מצאה לבסוף כי התובעת אכן נסעה לחו"ל על מנת לסייע לאמה, ואילוץ זה הוא שהביא לכך שנאלצה לשהות ברוסיה תקופות ארוכות. משכך, לקביעתה, לא נראה שהתובעת ניתקה את עצמה מישראל, ומרכז חייה נותר כאן. לבסוף, השופטת קיבלה את הערעור, ביטלה את החוב בגין קצבת הזקנה והורתה למוסד להשיב את לתובעת את כל הסכומים שנוכו לה לאחר ביטול התושבות. המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים. 

קרא עוד >>